[ПРОДАДЕНО] Ордерпикър CROWN номиниран за IFOY

Ордерпикър Wave на Краун печели номинация за IFOY награди 2017

Ордерпикър Crown WaveCrown наскоро пусна най-новото поколение на популярния ордерпикер Wave®. Този инструмент, за момента е номиниран за наградата Международната Мотокар на Годината (IFOY – International Forklift Truck of the Year) 2017 в категорията “Специално превозно средство”. Това е четвъртата година, в която Краун се е явява като финалист в тази престижна международна надпревара.

“Ние искаме да предоставим на нашите клиенти практически ползи в реалния свят, които добавят стойност чрез предоставяне на високо-качествени, безопасни и надеждни продукти и решения”, твърди Кен Дъфорд, вицепрезидент на Краун Европа.
“Нашето Wave – многофункционално превозно средство вече спечели множество клиенти в много различни индустрии. Превозното средство помага на операторите да извършват ежедневната си работа безопасно и бързо. Ние сме щастливи, че отново сме сред финалистите, номинирани за наградата IFOY. ”

 

Изключителна гъвкавост на ордерпикър wav 60

Със своите интуитивни контроли, за използването на Wave едновременно повишава безопасността, производителността и гъвкавостта в складове с работна височина на оператора до пет метра, за които обикновено се използват стълби. Той се справя отлично в тесни, затворени пространства и голямо разнообразие от дребни стоки, дистрибуция и производство. Те включват обработка и транспортиране на малки товари в склада, доставки, както и обработването на стелажи. Новият WAV 60 е идеален за работа на високи съоражения.

Той е едновременно кола и асансьор, като изключително ускорява и улеснява работния процес. Лесно се зарежда в стандартен електрически контакт и неговите двойни двигатели за променлив ток дават бързо ускорение до максимална скорост от 8 км/час, което прави този многофункционален автомобил изключително пъргав. Вграденият системата за контрол гарантира оптимална работа чрез интелигентно координиране от оператора с точност на управлението на кормилната уредба, спирачната и функциите по повдигане и спускане.

В най-висока позиция може да поддържа до 90 килограма, докато отделението за долния товар държи още 115 кг.

Подобно на всички финалисти, за ордерпикъра Wave трябва сега се включи към следващия етап на конкурса – една пълна седмица на тестване, известен като “IFOY тест”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

мотокари и електрокари